Green Vibe Burger Bistro

En økologisk restaurant i Odder som tilbyder burgere, bistroretter og brunch.

En traditionel burgerbar eller burgerjoint er vi ikke. Vi vil derimod gerne give vores gæster en rigtig restaurantoplevelse, hvor der er ro, hygge og plads til at sidde og nyde et godt, velsmagende måltid mad, lavet af økologiske, bæredygtige og lokale råvarer. Der er også mulighed for at tage maden med sig hjem som takeaway. Hvad enten det er vores saftige burgers med tilbehør, smørrebrød eller en af vores mange bistroretter. Maden bliver pakket i bæredygtigt emballage, så vi med god samvittighed kan sende masser af mad ud af huset til hele Odder og opland, samtidig med at vi passer godt på naturen og hinanden.

Målet

Vores mål er at blive det foretrukne lokale sted i Odder, når man tænker økologisk burger, brunch eller bistro retter. Så folk ikke nødvendigvis behøver at køre til Århus eller Horsens for at tage på burgerrestaurant eller besøge en bistro og hvem ved, måske vi endda kan trække folk helt herned til Odder fra Århus, nu hvor vi har fået en letbane – det ville da være fedt!
Vi laver alt vores mad selv fra bunden af fantastiske råvarer fra udvalgte leverandører. F.eks bliver vores økologiske burgerboller bagt med friskkværnet økologisk mel fra Samsø som bliver sejlet over hver fjortende dag, vores oksekød kommer fra Nordjysk Naturkvæg som græsser på heden og i skovene, grisen er økologisk og sådan kunne vi blive ved længe, men det bedste er at du selv kommer forbi og får den fulde oplevelse.

Kontakten

Vi anbefaler at du booker bord i restauranten, da vi på visse tider har ekstra travlhed, så er du sikker på en god placering. Vi tager også gerne mod større selskaber i restauranten og har endda vores eget veludstyrede mødelokale med plads til 24 personer. Kontakt os og hør nærmere om de forskellige muligheder – så finder vi sammen en passende løsning til lige netop dit arrangement.

Green Vibe Burger Bistro

  

   

ÅBNINGSTIDER

Mandag lukket
Tirsdag – Lørdag 11.00 – 21.00
Søndag 11.00 – 16.00

NB: Vi slukker grillen en halv times tid før lukketid!

Image

Copyright © Green Vibe Concepts 2018