Burgervognen.dk

En økologisk madvogn med saftige burgere og tilbehør

En traditionel foodtruck er vi ikke, men derimod en økologisk burgervogn som triller land og rige rundt og beriger danskerne med hjemmelavede saftige burgers og velsmagende tilbehør. Vores burgervogn kan bookes til alle former for arrangementer. Alt fra den private fødselsdagsfest for store og små, by- og sommerfester, firmafest eller måske bare natmaden til din fest.

Mulighederne

Så står du og mangler saftige burgers til dit arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Så skræddersyr vi sammen en menu, som passer til lige præcis dine ønsker, hvad enten det er sliders, menuer med forret og dessert, hjemmelavede milkshakes, limonader eller noget helt fjerde.

Råvarerne

Vi laver alt vores mad selv fra bunden af fantastiske råvarer fra udvalgte leverandører. F.eks bliver vores økologiske burgerboller bagt med friskkværnet økologisk mel fra Samsø som bliver sejlet over hver fjortende dag, vores oksekød kommer fra Nordjysk Naturkvæg som græsser på heden og i skovene, grisen er økologisk og sådan kunne vi blive ved længe, men det bedste er at du selv booker os og får den fulde oplevelse.

Kontakten

Vi anbefaler at du booker os i god tid, da vi på visse tider har ekstra travlhed, specielt i sommer halvåret. Kontakt os og hør nærmere om de forskellige muligheder – så finder vi sammen en passende løsning til lige netop dit arrangement.

Green Vibe Burger Bistro

  

   

ÅBNINGSTIDER

Mandag lukket
Tirsdag – Fredag 11.00 – 21.00
Lørdag 10.00 – 21.00
Søndag 10.00 – 16.00

NB: Vi slukker grillen en halv times tid før lukketid!

Image

Copyright © Green Vibe Concepts 2018