Firmafrokost

Lækker, økologisk og hjemmelavet frokostordning
bragt lige til døren i Århus og Odder.

Vi tilbereder alt vores mad fra bunden og bruger tonsvis af energi på at skabe sunde, velsmagende og kreative sæson-menuer til din daglige frokost. Vi er professionelle og passionerede kokke med mange års erfaring, som sætter en ære i at bruge gode lokale, bæredygtige og økologiske råvarer, direkte fra udvalgte leverandører. Vi ved at vi er en vigtig del af din hverdag og bestræber os derfor dagligt på at levere den bedste kvalietet og service – det er netop derfor vores kunder bliver hos os i lang tid.

Inspirationen

Med en økologisk frokostordning fra Green Vibe Food vil du møde både det klassiske og moderne køkken i vores menuer. Vi henter vores inspiration i alverdens skønne køkkener og dem lige rundt om hjørnet. Vores mad er altid anrettet på stilrene og præsentable porcelænsfade lige til at sætte på frokostbordet hos vores kunder i både Århus og Odder.

Filosofien

Vores filosofi har altid været at bænke en masse skønne mennesker omkring spisebordet til gode håndlavede og mættende madoplevelser, hvad enten det er til frokost eller aften. Maden skal altid tilberedes som var det vores egne familier der tog plads omkring spisebordet – vi vil aldrig servere noget som vi ikke selv vil nyde at spise.

Kontakten

Har du spørgsmål eller helt særlige ønsker til jeres frokostordning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hælper meget gerne og du er altid velkommen.

Green Vibe Burger Bistro

  

   

ÅBNINGSTIDER

Mandag lukket
Tirsdag – Fredag 11.00 – 21.00
Lørdag 10.00 – 21.00
Søndag 10.00 – 16.00

NB: Vi slukker grillen en halv times tid før lukketid!

Image

Copyright © Green Vibe Concepts 2018