Jul & nytår 2018

julebuffet og nytårs takeaway

Vi tilbereder alt vores mad fra bunden og bruger tonsvis af energi på at skabe friske, velsmagende og kreative menuer til højtiderne. Vi er professionelle kokke med mange års erfaring, som sætter en ære i at bruge gode lokale, bæredygtige og økologiske råvarer som kommer direkte fra udvalgte leverandører. Vi ved at vi er en vigtig del af dit arrangement og bestræber os derfor dagligt på at levere den bedste kvalietet og service – det er netop derfor vores kunder vender tilbage igen og igen.

Julebuffet 2018

Vi tilbyder i år tre forskellige Økologiske julebuffeter ud af huset til både private og virksomheder. Det kolde bord, klassisk julebuffet og julebuffet med et twist. Samtidig har vi masser af tilvalgsmuligheder – så der er noget for enhver smag. Vi tilbyder levering af vores julebuffeter i både Odder, Århus, Skanderborg og Horsens. Du er også velkommen til selv at afhente i vores restaurant på Nørregade 6.

Hvad enten du selv afhenter eller vi leverer, så er maden altid pænt anrettet på fade og i skåle som er lige til at gå til. Det varme leveres i varmekasse, som du selv skal anrette. Vi gennemgår altid menuen sammen med jer, så du har styr på detaljerne og overblikket over menuen.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål, helt særlige ønsker til menuen eller andet - vi vil meget gerne hjælpe dig.

Nytårs takeaway 2018

Spring godt ind i det nye år med nytårsmad fra Green Vibe Food.

Vi har igen i år valgt at gøre det super nemt for jer på årets sidste dag. Vi har sammensat en lækker 4 retters økologisk nytårsmenu + snack, som er lige til at gå til og kun kræver sidste hånd på anretningen i eget køkken. Vi disker desuden op med tilvalg i form af en vinmenu, økologiske oste og bøfsandwich til natmad eller dagen derpå.

Om du bor i Odder, Skanderborg, Horsens, Århus eller et helt andet sted? -så lover vi at det er hele køreturen værd, at hente din nytårsmenu 2018 hos Green Vibe Food.

Maden afhentes, pakket i engangsemballage som ikke skal returneres, mellem kl. 10.00 og 12.00 den 31. december 2018 i vores restaurant på Nørregade 6 i Odder – menuen kan bestilles til min. 2 personer.

Vi byder på et glas bobler når I afhenter maden

Seneste bestilling af nytårsmenu 2018 er den 27.12 kl. 12.00

Green Vibe Burger Bistro

  

   

ÅBNINGSTIDER

Mandag lukket
Tirsdag – Fredag 11.00 – 21.00
Lørdag 10.00 – 21.00
Søndag 10.00 – 16.00

NB: Vi slukker grillen en halv times tid før lukketid!

ÅBNINGSTIDER JUL & NYTÅR
23 – 26 December:  Lukket (Begge dage inkl.)
31. December:         10-12
1. Januar:                  Lukket

Image

Copyright © Green Vibe Concepts 2018