Mad ud af huset

Lækker, økologisk og hjemmelavet
catering i Østjylland

Vi tilbereder alt vores mad fra bunden og bruger tonsvis af energi på at skabe friske, velsmagende og kreative sæson-menuer til netop dit arrangement. Vi er professionelle kokke med mange års erfaring, som sætter en ære i at bruge gode lokale, bæredygtige og økologiske råvarer som kommer direkte fra udvalgte leverandører. Vi ved at vi er en vigtig del af dit arrangement og bestræber os derfor dagligt på at levere den bedste kvalietet og service – det er netop derfor vores kunder vender tilbage igen og igen.

Anledningen

Vores selskabsmad eller diner transportable, som det hed sig i gamle dage, er ikke af den tradionelle slags som du kender det fra forsamlingshuset eller landsbykroen. Vi er et moderne restaurantkøkken som laver festmad til enhver tænkelig anledning f.eks konfirmation, sommerfest, havefest, studentergilde, firmafest, julefrokost, reception, bryllup eller noget helt andet…..

Stedet

Green Vibe Food leverer mad ud af huset, hvad enten du bor i Odder, Århus, Skanderborg, Horsens eller et helt femte sted. Det er også muligt selv at afhente maden i vores restaurant som er beliggende i Odder på Nørregade 6.

Levering

Hvad enten du selv afhenter eller vi leverer, så er maden altid pænt anrettet på fade og i skåle som er lige til at gå til. Det varme leveres i varmekasse, som du selv skal anrette. Vi gennemgår altid menuen sammen med jer, så du har styr på detaljerne og overblikket over menuen.

Kontakten

Har du spørgsmål eller helt særlige ønsker til menuen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hælper meget gerne og du er altid velkommen.

Green Vibe Burger Bistro

  

   

ÅBNINGSTIDER

Mandag lukket
Tirsdag – Lørdag 11.00 – 21.00
Søndag 11.00 – 16.00

NB: Vi slukker grillen en halv times tid før lukketid!

Image

Copyright © Green Vibe Concepts 2018